YENİ İL SAĞLIK MÜDÜRÜ’MÜZE ZİYARET

Güncelleme Tarihi: 12/12/2018

12 Aralık 2018 Çarşamba  günü Ataköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi yönetimi olarak 29 Kasım 2018’de göreve yeni başlayan  Trabzon İl Sağlık Müdürü Dr.Hakan USTA’yı ziyaret etti.

Ziyarete  Başhekim Vekilimiz Op.Dr.Şaban UYSAL, Başhekim Yardımcımız Dr. Zeynep Banu ARICI, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Çiler GÖÇ ile İdari ve Mali İşler Müdürü Halil Samet ÇİFTÇİ katıldı.

Ziyaretten son derece memnun kaldığını ifade eden İl  Sağlık Müdürü Dr.Hakan USTA  yeni bir  hız ve motivasyon ile inşallah güzel hizmetlere  imza atacağız dedi.

Başhekim Vekilimiz Dr.UYSAL da ziyaretin çok verimli geçtiğini ,sorunlarımızı iletme ve çözüm önerilerini konuşma fırsatı bulduğumuzu belirterek  Sağlık Müdürümüzü Ataköy'e  davet etti.

HASTANE YÖNETİMİ