ÇAYKARA İLÇE JANDARMA'DAN HASTANEMİZE ZİYARET

Güncelleme Tarihi: 01/09/2019

Çaykara'da 2 hafta önce yeni göreve başlayan İlçe Jandarma Komutanı Üstğm. Uğur ŞEN ve Jandarma Karakol Komutanı Kd. Bçvş. Mehmet KAZAK 29.08.2019 Perşembe günü Nezaket ziyaretinde bulundu.
   Ziyaret ile ilgili bir açıklama yapan Ütğm. ŞEN; Çaykara İlçesini yeşiliyle, insanıyla çok beğendiklerini, inşallah güzel hizmetler yaparak buradaki görevimizi tamamlarız." dedi. "Kurumlar ile uyum içinde çalışırsak birçok sorunu hızlı ve köklü çözebiliriz." ifadelerini kullandı.
   Ziyaret  ile ilgili bir açıklama yapan Başhekim Vekilimiz  Op. Dr. Şaban UYSAL ise şöyle söyledi; "Öncelikle bu nezaket ziyaretlerinden dolayı değerli komutanlarımıza çok teşekkür ederim. Yürüttüğümüz sağlık hizmetinde özellikle Ataköy RSHH gibi bir hastanede Emniyet ve Jandarma bizlerin en önemli paydaşımızdır. İyi niyet ve samimiyet ile tüm Kamu kurumlar ile kamu hizmeti yürütmeye çalışıyoruz." İlçe Jandarma Komutanlığımız ile bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da uyumlu ve özverili bir çalışma içinde olacaklarını söyledi. En kısa zamanda iadei ziyarette bulunacaklarını sözlerine ekledi.

Çay ve çikolata ikramı ile ziyaret sona erdi.
  • WhatsApp Image 2019-09-01 at 00.28.38.jpeg
  • WhatsApp Image 2019-09-01 at 00.28.50.jpeg