21-28 NİSAN EBELER HAFTASI

Güncelleme Tarihi: 21/04/2020

Ebelik; tarihin en eski ve saygın mesleklerinden biridir.Yeni bir canlının dünyaya  gelmesine yardımcı olmak , doğum sancısı çeken annenin acısını dindirmek ve aileye  büyük bir istek ve özlem ile beklenen birinin katılımını sağlamak ebelerin toplum içinde saygın bir yer edinmesine neden olmuştur.
21-28 Nisan Ebeler Haftası ile ilgili bir açıklama yapan Başhekim Vekilimiz Op.Dr.Şaban UYSAL başta hastanemizde çalışan Ebelerimiz olmak üzere ebelik mesleğini; sevgiyle, özveriyle, emeğiyle ve yüreği ile  yapan tüm Ebelerin “Ebeler Haftası” nı kutlar çalışmalarında başarılar dilerim dedi.
                                                                                                                                                         Ataköy R.S.H.H Yönetimi